Lax med hummersås
Kategori: Fisk
2 portioner
2 bitar lax
3 dl milda visp
4 msk hummerfond
1/2 dl purjolök
svartpeppar
OBS: använd inget salt alls eftersom fonden är rätt salt i sig själv.
Lägg den upptinade laxen i en ugnsfast form. Strö över lite grovmalen svartpeppar.
Blanda grädde och fond och häll över laxen.
Skär purjolöken i tunna ringar och strö över.
In i ugnen på 200 grader i ca 20 min
Mamma och jag åt denna idag med potatis, men funkar säkert lika bra med ris gissar jag.
2 bitar lax
3 dl milda visp
4 msk hummerfond
1/2 dl purjolök
svartpeppar
OBS: använd inget salt alls eftersom fonden är rätt salt i sig själv.
Lägg den upptinade laxen i en ugnsfast form. Strö över lite grovmalen svartpeppar.
Blanda grädde och fond och häll över laxen.
Skär purjolöken i tunna ringar och strö över.
In i ugnen på 200 grader i ca 20 min
Mamma och jag åt denna idag med potatis, men funkar säkert lika bra med ris gissar jag.